Meny

Tjenester

Strategi

Strategier har ingen verdi før de møter sitt publikum. Kunnskapen som bor i virksomheten din er gull verd. Utfordringen ligger i å åpne dører og vinduer for relevante muligheter som ikke er tatt i bruk. I workshop laster vi på med intern kunnskap og kobler det med utvikling som skjer hos konkurrenter og i markedet. Scenariene som oppstår, skal samsvare med mål og gi retninger for veivalg som er troverdige, realistiske og gjennomførbare. Workshop om identitet og kommunikasjon gir en intern fellesforståelse av hva virksomheten skal være, for hvem, hvorfor og hvordan.

Rådgiving

Reklame er dyrt når det ikke virker. Det er ikke lett å være kjøper av kommunikasjons-tjenester i 2020. Bransjeglidning mellom pr-, reklame-, digital- og medie-byråer gjør det vanskelig å orientere seg. Derfor har du nytte av å ha en rådgiver med erfaring, kunnskap og integritet, som er proaktiv, etterrettelig og tro mot rammer og budsjett.

Prosjektledelse

Djevelen ligger i detaljene. Prosjektlederen holder retningen i kommunikasjonsarbeidet og fyller på med råd om innsikt, research, målgruppedokumentasjon, kommunikasjonsflater og kanalvalg, for å nevne noe.. Med digital markedsføring kan du gi presise og varierte budskap til definerte målgrupper. Teknologi kan gjøre mye, men ikke alt. Kreativitet, mot og innovasjon vi alltid overraske og engasjere. Vinnerne blir markedsførere som forstår sine kunder og som klarer å begeistre.

Gjennomføring

Idékompetansen finnes i nettverket vårt. Det samme gjør kunnskap om kartlegging, innsikt, og gjennomføring av produksjon, kanalvalg, dokumentasjon og resultatmåling. Gjennom mange år i kommunikasjonsbransjen har vi opparbeidet et solid nettverk av partnere og leverandører. Nettverket omfatter idéutviklere, designere, grafikere, digitalprodusenter, researchmiljøer, mediebyråer og spesialister i bruk av sosiale medier, journalister, eventbyråer og utviklere av displaymateriell, for å nevne noe. Vi byr gjerne på eksempler, cases og referanser.

Om oss

Tankespranget er rådgivere i kommunikasjon for
virksomheter som ser verdier i markedsinvestering

Les mer om oss