Meny

Om oss

Tankespranget

Vi skal bidra til å skape verdier og resultater for våre kunder gjennom kommunikasjon som engasjerer. I arbeidet vårt er våre kunders kunder er viktig målgruppe. Men ekstern kommunikasjon skal også skape begeistring internt. Derfor handler mye av jobben vår om helhetlig forståelse av personligheten til våre kunders virksomheter.

Rådgiver Svein

En god definisjon på kreativitet er å kunne se det velkjente på nye måter. I noen tilfeller bidrar jeg til å åpne vinduer, finne nye vinklinger og foreslå strategiske endringer som kan påvirke et marked. I andre sammenhenger blir jeg utfordret til å lage strategi og for virksomheter og markedstiltak. Noen bruker meg også som innleid rådgiver markedsmedarbeider. Som regel blir en god dialog til en konkret plan, – kanskje fordi jeg er voksen nok til å våge å utfordre, – av og til fordi jeg har lang erfaring å synliggjøre muligheter. Her er jeg: +47 908 48 466 | sh@tankespranget.no

Prosjektleder Trine

Som ung i bransjen fikk jeg erfare at kunder hadde liten kjennskap til prosjektlederens rolle. I dag ser reklamekjøperen gevinst i både tid og penger når prosjektlederen driver prosessen. Jeg samarbeider med en rekke miljøer som undersøker og gir innsikt, skaper god design, utvikler reklame-idéer, lager innhold, skaper stemning, håndterer mediekanaler og rapporterer effekt. Men kanskje det viktigste jeg gjør, er å gi innsikt, forståelse og trygghet i innhold og progresjon, utover bare å ha kontroll på tid og penger.
Her er jeg: +47 975 34 351 | tbh@tankespranget.no

Tjenester

Tankespranget er rådgivere i kommunikasjon for
virksomheter som ser verdier i markedsinvestering.

Se alle tjenester